Această fetiţă respiră cu ajutorul unui aparat, dar priviţi ce face baby-sitter-ul ei special.

139

Поделиться с друзьями, чтобы разблокировать видео

 

Alida Knobloch este o fetiţă gingaşă şi jucăuşă cu ochi albaştri şi senini, dar care din păcate a fost diagnosticată cu o boală teribilă încă de când era foarte mică. Şi pentru că în permanenţă are nevoie de oxigen şi de o supraveghere atentă, în afară de părinţi Alida are în preajma ei un prieten de nădejde care o însoţeşte pretutindeni.

Din nefericire există şi multe cazuri în care copiii sunt diagnosticaţi cu boli care necesită tratamente şi aparate medicale sofisticate pentru a putea supravieţui. Este şi cazul Alidei, care se confruntă cu „Hiperplazie celulară neuroendocrină pulmonară (NEHI)”, o boală rară căreia micuţa nu i-ar face faţă daca nu ar fi conectată în permanenţă la un aparat special care să-i furnizeze necesarul de oxigen.

Oriunde merge, ea a învăţat să poarte aparatul cât mai aproape de ea, iar părinţii ei sunt bucuroşi că o pot vedea jucându-se, alergând prin casă sau amuzându-se copios de orice joc sau jucărie. Însă pentru a ieşi în aer liber si pentru a se putea juca sau alerga ca un copil normal, ea are nevoie de un ajutor de nadejde. Aici intervine Mr. Gibss, un „baby-sitter” angajat să o ajute pe Alida atunci când iese la plimbare în parc.

Căţelul poartă într-un ham special tuburile de oxigen vitale micuţei Alida. Amândoi au o relaţie cu totul specială şi astfel fetiţa poate să se bucurie de copilărie. Avandu-l alaturi pe Mr. Gibss, ea se dă în leagăn sau pe tobogan, iar veselia este cu ei tot timpul. Categoric Mr. Gibss este un prieten de nădejde!

Sursa:  LiveBiz.ro